fbpx

152 de persoane au primit îngrijiri medicale în a doua zi de Untold

152 de persoane, majoritatea tineri, au primit îngrjiri medicale în punctele de prim ajutor și în Spitalul de campanie de la Untold Festival.

”În domeniul situaţiilor de urgenţă, 152 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală, însă doar trei dintre acestea au necesitat transportul la spital, afecţiunile înregistrate în general fiind remediate în punctele de acordare a primului ajutor şi Punctul Medical Avansat.”, se arată în comunicatul transmis de biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, care centralizează toate evenimentele neplăcute de la festivaul Untold.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, locotenent Andrei Biriș, cei care au avut nevoie de îngrijiri au avut, în general,  dureri de cap, stări de rău și probleme din cauza consumului de alcool ridicat. ”Sunt mai puțini decât ne-am asteptat noi, fiind festival cu tineri”, a spus Biriș.

Dintre cei trei care au fost transportați la spital în a doua zi de festival, doi au consumat excesiv alcool, iar al treilea a căzut și s-a lovit la cap și față. Medicii de la Untold dispun de aparatură specială care să-i ajute pe tineri în caz de consum de substanțe psihoactive, dar potrivit reprezentantului ISU Cluj nu a fost cazul.

”În cursul zilei de ieri, a fost înregistrat un nivel scăzut al faptelor ilegale, fiind sesizate doar trei infracțiuni de furt.”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au continuat activitățile preventive în cele două puncte de informare, precum și în celelalte zone ale festivalului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina