fbpx

Raportul poliției pe prima zi de Untold: două furturi și 9 consumatori de droguri

Reprezentanții IPJ Cluj au transmis că în prima zi de Untold Festival au fost două furturi, 9 dețineri de droguri și 125 de oameni au primit îngrijiri de prim ajutor.

Numărul polițiștilor, jandarmilor și personal UPU-SMURD a fost de 800 în prima zi de festival. ”În cursul zilei de ieri, au fost constatate 11 fapte de natură penală, dintre care 2 infracţiuni de furt și 9 infracțiuni pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

În domeniul situaţiilor de urgenţă, 125 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală, dintre acestea doar două au necesitat transportul la spital, afecţiunile înregistrate în general au fost remediate în punctele de acordare a primului ajutor şi Punctul Medical Avansat”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au distribuit flyere cu recomandări pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale, fiind organizate puncte de informare. Polițiștii au desfășurat activități de informare și în zonele de camping și în parcările special amenajate, înainte de debutul acestui festival.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina