fbpx

10 destinații de vacanță în sezonul de vară 2016 de pe Aeroportul Internațional Cluj

În acest an, de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj se poate zbura direct spre 10 destinații de vacanță din ţări precum Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos, Santorini și Zakynthos) şi Spania (Palma de Mallorca). În tabelul de mai jos sunt prezentate detalii privind companiile care vor opera aceste zboruri turistice şi zilele în care se poate călători către fiecare din destinaţiile enumerate.

Nr. crt.DestinaţiaCompania aerianăZile de operare
1.ANTALYACorendon Airlinesluni, vineri
Air Bucharestluni
Pegasus Airlinesmiercuri, sâmbătă
Freebirdvineri
Atlasglobalvineri
Blue Airsâmbătă
2.BODRUMBlue Airjoi
3.CORFUBlue Airmarţi
4.CRETA-CHANIATaromjoi
5.CRETA-HERAKLIONAegean Airlinesmiercuri
Blue Airvineri
6.RHODOSAegean Airlinesluni
7.SKIATHOSTaromsâmbătă
8.SANTORINITaromduminică
9.PALMA DE MALLORCAWizz Airsâmbătă
10.ZAKYNTHOSBlue Airluni
Taromsâmbătă

Noutăţile acestui sezon sunt reprezentate de către operarea destinaţiilor Bodrum (Turcia) şi respectiv Santorini (Grecia), iar zborurile charter turistice sunt disponibile de pe aeroport începând cu luna mai şi până în luna octombrie 2016.

Oferte de călătorie atractive, cu plecare de Aeroportul Internaţional Cluj, se găsesc la  agenţiile de turism şi tour-operatorii din Cluj-Napoca sau din regiunile învecinate.

Pentru detalii legate de programul de operare a zborurilor charter, pasagerii sunt rugaţi să consulte pagina noastră web: http://airportcluj.ro/informatii-pasageri/program-zboruri/zboruri-charter .

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina