fbpx

Zeci de percheziții în Cluj și Mureș la domiciliile unor traficanți de droguri

Procurorii DIICOT au efectuat, astăzi, un număr de 43 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mureş şi Cluj în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organiza specializat în traficul de droguri de risc și de mare risc.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate peste 2 kilograme cannabis uscat, pastile ecstasy și peste 100 grame praf alb susceptibil a fi cocaină. 25 de persoane  au fost conduse la sediul DIICOT- Târgu Mureș în vederea audierii.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2012 suspecții au constitui un grup infracțional organizat având ca scop comercializarea drogurilor de risc și mare risc, în principal pastile ecstasy, cocaină, amfetamine, dar și cannabis și substanțe denumite generic ”etnobotanice”., se arată într-un comunicat DIICOT.

La acțiune au participat ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzilor  de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, Cluj, Alba şi Brașov.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina