fbpx

Zeci de consilieri UNBR au făcut toxinfecție alimentară după ședința de la Grand Hotel București

Peste 30 de consilieri UNBR se tratează de toxinfecție alimentară din cauza mâncării de la Grand Hotel București, anunță avocata Cosmina Cerva, care a fost delegat la Congres. Se pare că problemele vin de la meniul din 16 iunie, când a fost ședința de Consiliu UNBR în aceeași locație, fiind cuplată cu Congresul Avocaților.

”După rușinosul eveniment numit Congresul Avocaților 2022, peste 30 consilieri UNBR se tratează de toxinfectie alimentară din cauza meniului servit la hotelul unde a avut loc evenimentul, Grand Hotel București (fost Intercontinental).

De tot ce înseamnă protocol la UNBR (la preturi de Monaco ) se ocupa consilierul Baco Mihai (decanul baroului Alba).
Cu toate că în spațiul public existau informații despre sancțiunile primite de acesta locație de la ANPC, responsabilul cu protocolul din UNBR nu a luat măsuri pentru o minimă protecție a participanților la eveniment.

“ANPC a constat nereguli grave în bucătăria care deservește oaspeții hotelului, dar și nereguli în camere și la centrul SPA”.
https://click.ro/actualitate/national/dezastru-la-cel-mai-renumit-hotel-din-capitala-ce-636411.html

Cine este vinovat să răspundă, ar zice miliția.
In cazul nostru nu răspunde nimeni….niciodată.

PS- domnule Baco, delegații din gașca Cerva & Co se simt bine (ceea ce va dorim tuturor) pentru că nu au degustat meniul de 5 stele la preț de Monaco servit la eveniment.

PS 2- despre rușinosul eveniment numit Congresul Avocaților 2022 voi reveni pentru că sunt multe de spus.”, a postat Cerva.

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!