Acasă » DIVERSE » WC public de 120.000 de euro, inaugurat de Buda

WC public de 120.000 de euro, inaugurat de Buda

Un WC public de 120.000 de euro a fost inaugurat în Huedin de primarul Moroșan și un grup de liberali în frunte cu președintele PNL Cluj, Daniel Buda, informează adevarul.ro.

120.000 de euro a aprobat Consiliul local Huedin pentru singurul WC public din localitate. În afară de faptul că este mare – 153 de metri pătraţi, nicio altă dotare nu justifică preţul ridicat. Suma permite achiziţionarea unui apartament cu 3 camere în zone bune ale municipiului Cluj-Napoca, oraşul cu cele scumpe imobiliare din ţară.  Primarul localităţii dă vina pe TVA, pe studiu de fezabilitate, pe proiectare, dirigintele de şantier.

Investiţia de peste 100.000 de euro a fost dată în folosinţă, la finalul săptămânii trecute, în localitatea clujeană Huedin, cu ocazia Târgului „Produs de Cluj”, eveniment la care a „descins” un grup de politicieni liberali în frunte cu preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Grupul sanitar, aflat în centrul oraşului, a fost amenajat la subsol  şi are o suprafaţă desfăşurată de 153 de metri pătraţi. În afară de faptul că este mare – fapt ce poate justifica o parte din preţul mare –  WC-ul public are dotări de bază: bazinele de apă ale WC-urilor sunt din plastic, sistemul de tragere a apei este manual, nu sunt uscătoare automate, utilizatorii vor trebui să folosească hârtie pentru a se şterge pe mâini.

„Oricât am analiza costurile, din orice unghi am privi speța, 120.000 euro pentru un WC public este de cartea recordurilor, în condițiile în care dotările sunt obișnuite.

În Huedin nu este gaz, în Huedin nu avem un parc industrial, unele străzi arată ca după război, locurile de muncă bine plătite lipsesc, pe scurt o administrație corigentă dar generoasă în risipa banilor publici: Să premiezi un WC public investind 120.000 euro este cel puțin strigător la cer, însă să mai și explici, ulterior, presei `N-aveţi voi aşa ceva la Cluj-Napoca`, este de-a dreptul halucinant!” a comentat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina