fbpx

VIVO! și Yummy Yang, amendate cu câte 30.000 lei. Food-court-ul rămâne închis până dispar gândacii

Firmele care operează complexul comercial VIVO! și restaurantul chinezesc Yummy Yang au fost amendate de Protecția Consumatorilor cu câte 30.000 de lei, în urma controlului din 25 septembrie, când comisarii au găsit colonii de gândaci.

Comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Mircea Radu, care a și participat la control, a declarat pentru Clujust că acțiunea a durat circa șase ore și s-a încheiat seara târziu. ”În urma controlului, două societăți au fost amendate cu câte 30.000 de lei și am dispus suspendarea activității tuturor restaurantelor din zona food-court până la finalizarea dezinsecției”, ne-a spus comisarul Mircea Radu.

Coloniile de gândaci au fost găsite pe culoarul de aprovizionare din spatele restaurantelor din food-court, o zonă în care publicul consumator nu avea acces.

Comisarii au început controlului la restaurantul Yummy Yang, căci cu privire la acesta exista reclamație și care a fost amendat pentru condițiile în care prepara și vindea mâncarea. Când au văzut ce au găsit acolo, au dispus închiderea tuturor restaurantelor căci doar așa se poate face dezisencția completă. Spațiile aparțin firmei care deține VIVO!, motiv pentru care a fost amendată și pentru care trebuie să se ocupe de dezinsecție.

Reprezentanții VIVO! au transmis:

”Subliniem faptul că, în conformitate cu contractele în vigoare, managementul centrului comercial nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi şi poate controla situația acestora  exclusiv prin intermediul documentelor de aviz de bună funcţionare care îi sunt puse la dispoziție.

În acest moment, managementul VIVO! Cluj-Napoca se implică direct în rezolvarea situației și se lucrează intens la procesul complet de dezinsecție din zona de food court, cu soluții și echipamente de ultimă generaţie.  Colaborăm cu autoritățile pentru soluționarea rapidă a situației.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns