fbpx
Acasă » ȘTIRI » Urmărire ca-n filme din Mărăști până în Apahida după un șofer fără permis, eliberat din penitenciar vara trecută

Urmărire ca-n filme din Mărăști până în Apahida după un șofer fără permis, eliberat din penitenciar vara trecută

Polițiștii clujeni l-au urmărit ca-n filme, din Mărăști până în Apahida, pe un șofer care a nu oprit la semnat și nu posedă permis. Bărbatul de 35 de ani a fost eliberat din penitenciar vara trecută prin legea recursului compensatoriu a lui Tudorel Toader.

Polițiștii de la Sectia 7 Politie Cluj-Napoca, aflati intr-o actiune dispusa pentru prevenirea accidentelor rutiere, în jurul orei 18, au facut semnal unui conducator auto sa oprească pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști. Soferul nu a oprit si si-a continuat deplasarea. Politistii au pornit in urmarirea acestuia si, impreuna cu colegii Sectiei 2 Politie Rurala Apahida, au reusit sa-l blocheze in trafic, la intrare in localitatea Apahida.

Pe traseu, barbatul a acrosat un alt autoturism aflat in trafic, insa si a continuat deplasarea. Soferul a fost imobilizat si condus la sediul unitatii de politie pentru audieri. S-a stabilit ca este un barbat in varsta de 35 de ani, din comuna Camarasu. Acesta nu detinea permis de conducere. In masina erau in total cinci persoane.

Bărbatul care a fugit de poltie a fost eliberat din penitenciar în luna august 2018, fiind închis pentru talhări.

Politistii desfasoara activitati in vederea luarii unor masuri preventive fata de conducatorul auto.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina