fbpx
Acasă » ȘTIRI » Urmărire ca-n filme din Mărăști până în Apahida după un șofer fără permis, eliberat din penitenciar vara trecută

Urmărire ca-n filme din Mărăști până în Apahida după un șofer fără permis, eliberat din penitenciar vara trecută

Polițiștii clujeni l-au urmărit ca-n filme, din Mărăști până în Apahida, pe un șofer care a nu oprit la semnat și nu posedă permis. Bărbatul de 35 de ani a fost eliberat din penitenciar vara trecută prin legea recursului compensatoriu a lui Tudorel Toader.

Polițiștii de la Sectia 7 Politie Cluj-Napoca, aflati intr-o actiune dispusa pentru prevenirea accidentelor rutiere, în jurul orei 18, au facut semnal unui conducator auto sa oprească pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști. Soferul nu a oprit si si-a continuat deplasarea. Politistii au pornit in urmarirea acestuia si, impreuna cu colegii Sectiei 2 Politie Rurala Apahida, au reusit sa-l blocheze in trafic, la intrare in localitatea Apahida.

Pe traseu, barbatul a acrosat un alt autoturism aflat in trafic, insa si a continuat deplasarea. Soferul a fost imobilizat si condus la sediul unitatii de politie pentru audieri. S-a stabilit ca este un barbat in varsta de 35 de ani, din comuna Camarasu. Acesta nu detinea permis de conducere. In masina erau in total cinci persoane.

Bărbatul care a fugit de poltie a fost eliberat din penitenciar în luna august 2018, fiind închis pentru talhări.

Politistii desfasoara activitati in vederea luarii unor masuri preventive fata de conducatorul auto.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns