Acasă » DEZVĂLUIRI / ANCHETE » Un tânăr susține că a fost violat când avea 13 ani de către Cristian Pomohaci

Un tânăr susține că a fost violat când avea 13 ani de către Cristian Pomohaci

Un tânăr de 28 de ani a povestit într-un interviu acordat jurnalistului Liviu Alexa de la Ziar de Cluj că a fost violat de fostul preot Cristian Pomohaci, cunoscut cântăreț de muzică populară. Redăm mai jos un pasaj din interviu:

Liviu Alexa: Prima oară când v-a abuzat sexual, cum a fost, ce s-a întâmplat? În mare, dacă puteți să îmi spuneți, într-un mod decent!

Cristian Bota: În mare, a fost câteva zile după ce mi-a zis: „Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!» După câteva zile mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! Vreau să-l sărut pe micuțul!» Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat, în mare, nu puteam să zic nimic!

Liviu Alexa: Ați fost violat la 13 ani, da?

Cristian Bota: La 13 ani, da!

Liviu Alexa: De către Cristian Pomohaci, da?

Cristian Bota: Exact! Exact!

Liviu Alexa: Și s-a comportat violent în momentul în care a efectuat actul sexual?

Cristian Bota: Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă… mă atingea peste tot!

Liviu Alexa: V-a obligat să faceți anumite perversiuni sexuale?

Cristian Bota: Da! … Chiar si o felatie!

Liviu Alexa: Dumneavoastră lui sau el dumneavoastră?

Cristian Bota: Eu lui!

Liviu Alexa: Cât timp au durat aceste lucruri?

Cristian Bota: Cât timp am fost acolo! Tot timpul!

Liviu Alexa: Și cât timp ați fost acolo?

Cristian Bota: Cam doi ani am stat acolo!

Liviu Alexa: Și cam la cât timp vă chema, după ce mergeați o dată la el să dormiți?

Cristian Bota: El voia aproape în fiecare seară! Aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulți, schimba! Și mi-am dat seama fără să îmi zică nimeni! Cu cine avea chef în seara asta, cu acela mergea în cameră!

Acesta este al doilea tânăr, după Flaviu, care a vorbit despre Pomohaci. Înregistrarea cu primul o puteți auzi aici.

Liviu Alexa a fost citat ca martor de catre procurorul Ioan Sandru in dosarul nr.349/P/2017 deschis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Șandru este procurorul sef de la Secția de urmărire penală de la PÎCCJ. Jurnalistul urmează să dea declarație la parchet și să depună înregistrările originale cu cei doi tineri care au dezvăluit abuzul lui Pomohaci. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina