fbpx
sursa foto grup facebook Info Trafic Jud Cluj

Un șofer din Cluj-Napoca a fugit de poliție cu soția și copilul în mașină. Bărbatul nu are permis

Un echipaj de poliție din Cluj-Napoca a urmărit, aseară, o mașină aproape 2 kilometri, până când aceasta a ieșit în decor. Șoferul s-a dat jos și a vrut să fugă pe jos de polițiști. În mașină erau soția și fiul lor minor.

”La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție – au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii de Zahăr, care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști.

Cel în cauză si-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui, autoturismul fiind oprit pe str. Răsăritului, unde a părăsit partea carosabilă, bărbatul de 33 de ani abandonând-și apoi autoturismul, în încercarea de a fugi de polițiști, însă aceștia l-au imobilizat.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Polițiștii au descoperit cu surpindere că în autovehicului pe care îl conducea bărbatul se mai afla soția acestuia și fiul lor minor.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns