fbpx

Un șofer de autobuz și unul de pe troleibuz au rămas fără permis pentru că au trecut pe roșu VIDEO

Scenă incredibilă pe o arteră principală din Cluj-Napoca. Un autobuz și un troleibuz au trecut pe roșu la semafor, unul după celălalt.

Camera de bord a unei mașini care aștepta la semafor pe strada care se intersectează cu cea pe care veneau mijloacele de transport în comun a suprins momentul. Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook ”Soferi de week-end Cluj”, fiind văzute și de polițiști. În urma vizionării imaginilor, poliția a suspendat permisele celor doi șoferi ai Companiei de Transport Public Cluj.

”Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public care surprind conducatorii a doua autovehicule (autobuz si troleibuz) care circula pe raza municipiului Cluj-Napoca fără a respecta culoarea rosie a semaforului, va comunicam ca politistii Biroului Rutier s-au autosesizat si au facut verificari. Astfel, au fost identificati conducatorii auto, iar in cursul zilei de azi acestia au fost sanctionati contraventional cu amenda si le-a fost suspendat dreptul de conduce pe o perioada de 30 de zile.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În imagini se vede cum troleibuzul taie calea mașinilor care aveau de secunde bune verde la semafor,

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina