fbpx

Un nou circ în Consiliul Județean Cluj pe tema Aeroportului. Totul a pornit de la banii pentru avocați și publicitate VIDEO

Un nou circ pe tema Aeroportului a avut loc, astăzi, la ședința Consiliul Județean Cluj. Totul a pornit de la banii pentru avocați și publicitate. Vezi mai jos cine pe cine a făcut ”incompetent notoriu”!

Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost votate în liniște până s-a ajuns la bugetul Aerportului Internațional Cluj, care până astăzi nu era aprobat.

Angela Marchiș (PNL), director la Grand Hotel Italia, ajunsă în CJ Cluj după demisia Marianei Leș, a ridicat pentru reprezentantul Consiliului de Administrație al Aeroportului întrebarea de la care a pornit circul: ”Dacă cheltuielile pentru publicitate și avocați sunt bune pentru dvs?”. Asta în condițiile în care Consiliul de Administrație aprobase bugetul. De altfel, după două ore de discuții aprinse în Consiliul Județean, proiectul a fost votat în forma propusă, fără nicio modificare.

Fostul comandor Daniel Persu, membru în Consiliul de Administrație al Aeroportului, a dat de înțeles că de avocați e nevoie, dar de publicitate nu. Precizăm că fiica lui Persu e avocată.

Ulterior, la o întrebare a consilierului Remus Lăpușan (PSD), președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe (PNL), și-a dat drumul la miștouri (scriem așa căci acesta a fost nivelul discuțiilor în forul județean) cu privire la informațiile privind o posibilă vânzare a aeroportului.

Dorel Secară, coleg de partid cu Tișe, dar în vizibil conflict, a pus punctul pe i, citind dintr-un document privind posibila vânzare/concesionare a aeroportului, redactat după întâlnirea unor investitori turci cu conducerile CJ și Aeroportului.

La minutul 3.32 din filmarea de mai jos, consilierul județean Vladimir Mătușan (PSD) și Alin Tișe (PNL) se fac reciproc incompetenți, dar cel din urmă plusează: ”Sunteți un incompetent notoriu!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina