fbpx

Un muncitor care schimba țigla pe un bloc cu mansardă ciudată a la Cluj a căzut și a murit

Un bloc construit în primul boom imobiliar din Cluj-Napoca are nevoie deja de reparații la acoperișul de țiglă cu formă trapezoidală ce acoperă mansarda înaltă cât un etaj. De pe accest bloc cu țigă pe lateral a căzut, astăzi, un muncitor de doar 31 de ani, venit tocmai din Constanța pentru a-și câștiga pâinea la Cluj. În urma căderii, a decedat.

”O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a căderii unei persoane de la înălțime de pe un bloc de locuințe situat pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 14.20, iar la locul evenimentului pompierii au găsit un bărbat întins pe sol, care era inconștient și nu prezenta semnale vitale. Astfel, au fost început manevrele de resuscitare de bază până la sosirea ambulanței. După evaluarea făcută împreună cu echipajul SAJ s-a constatat că bărbatul de cca 30 de ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața.”, a transmis ISU Cluj.

Poliția anunță că a deschis un dosar penal: ”La data de 6 mai a.c., în jurul orei 14.20, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de muncă soldat cu decesul unei persoane.

Conform primelor verificări, un bărbat de 31 de ani, din judeţul Constanţa, care desfăşura lucrări la acoperişul unui bloc din cartierul Gheorgheni, ar fi căzut de la înălţime.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilit modul de producere a evenimentului.”

Blocul este situația la începutul străzii Romul Ladea, dar, în mod ciudat, în acte apare pe strada Constantin Brâncuși nr.181

Comments

comentarii

Lasă un răspuns