fbpx
Tribunalul Maramureș

Un militar care asigura paza la Tribunalul Maramureș a fost diagnosticat cu COVID-19

Un militar care asigura paza la ușa de acces pentru personal la Tribunalul Maramureș a fost diagnosticat cu COVID-19.

”În data de 26.05.2020, în jurul orei 15:00, conducerea Tribunalului Maramureş a fost notificată telefonic cu privire la faptul că un militar care asigura paza la Palatul Justiţiei în zona de acces a personalului (nu a publicului) a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.

Au fost luate măsuri imediate pentru dezinfecţia sediului, inclusiv a sălilor de judecată şi a spaţiilor comune, prin intermediul unei firme specializate, acţiunea realizându-se în data de 26.05.2020.

De asemenea, au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea fiind în contact permanent cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş.”, a transmis președintele Tribunalului Maramureș, Nicolae Stamate-Tămășan

Conducerea instanței recomandă respectarea dispoziţiilor Ordinului de Serviciu nr. 15/2020 al preşedintelui Tribunalului Maramureş, publicat pe site-ul instituţiei.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.40 MB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [146.69 KB]

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina