fbpx

Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru agresiuni sexuale asupra unor minori într-un mall din Cluj

Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru agresiuni sexuale asupra unor minori în incinta Iulius Mall Cluj, unde lucrau ca și oameni de serviciu.

Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca a comunicat că cei doi bărbați au agresat sexual prin diverse atingeri (nu viol) minori cu vârste între 9 și 12 ani, atât în locuințele lor, cât și în incinta unui centru comercial. Din informațiile foaiatransilvana.ro, este vorba de Iulius Mall, unde erau oameni de serviciu.

”În data de 19.05.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat dosarul penal cu nr. 2660/P/2020, dosar în care în prezent se desfășoară urmărirea penală faţă de inculpaţii:

I.I. pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen. și agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c) C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. l C.pen. constând în aceea că în perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum și la locuința inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare; de asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuința unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-și exprima voința, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului).

C.Z. pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) C.pen., agresiune sexuală în formă continuată prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., toate cu aplic. art. 44 şi în cond. art. 38 alin. l C.pen. constând în aceea că în luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani; de asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului.”, a transmis parchetul.

Cei doi inculpați se numesc Zoltan Cristoreanu și Iosif Ilieș, ambii aflându-se în arest preventiv,  judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, începând cu data de 21 mai, respectiv 22 mai.

Cercetările se desfășoară în cauză de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Cluj – SIC, sub supravegherea procurorului. De asemenea, în cauză a fost acordat sprijin de către lucrători de poliție din cadrul IPJ Teleorman.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns