fbpx

Un judecător s-a plâns că a fost lovit de alt judecător la Curtea de Apel Cluj

Un judecător ar fi fost lovit de alt judecător. Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, pe un hol de la etajul 1 al Curții de Apel Cluj, scrie EVZ.ro

La ieșirea din toaleta destinată magistraților, unul dintre judecători l-ar prins pe celălalt, mai mic de statură și mai firav, și l-a lovit cu genunchiul în stomac, fapt ce a făcut ca magistratul să rămână, la propriu, fără aer. „Practic, judecătorul agresat s-a plâns că agresorul l-a prins de cap și, folosindu-se de un procedeu din K1, l-a lovit cu genunchiul drept în stomac”, spune o sursă din interiorul Curții de Apel Cluj pentru Evenimentul Zilei. Motivul incidentului ar fi că cel lovit ar fi spus anumite lucruri despre colegi conducerii Curții.

Cei doi au intrat, duminică, separat, în Palatul de Justiție, pe motiv că trebuie să studieze dosarele pe care le judecă.

UPDATE CLUJUST: Cei doi judecători au fost colegi de birou și au un conflict mai vechi. Sursele noastre spun că cel acuzat de lovitură l-ar fi persecutat pe celălalt, inclusiv cu o plângere la parchet. Cu privire la incident, a fost depusă sesizare la Colegiul de conducere al Curții. Este posibil și să fie o răzbunare pentru plângerea la parchet. Nu există înregistrări de pe camerele video cu indicentul de duminică.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina