fbpx

Un interlop din Capitală, fost urmărit internațional, s-a pozat mândru cu trofeul CFR Cluj la petrecerea de titlu

Unul dintre capii clanului interlop Caran din Capitală, fost urmărit internațional și proaspăt eliberat, s-a pozat mândru cu trofeul de campioană al echipei CFR Cluj la petrecerea dată de echipă la restaurantul Da Vinci din Cluj-Napoca după câștigarea titlului.

Jurnaliștii de la GSP.ro au observat că pe pe contul de Facebook al lui Emil Mircea Băluș, zis “Mircea Nebunu”,  liderul temutului clan al Sportivilor din Capitală o fotografie de la petrecerea CFR cu un personaj dubios care ține în mână trofeul de campioană și medalia oferite de LPF jucătorilor de la CFR Cluj.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilir, personajul se numește Aurel Răducan, mai cunoscut sub numele “Aurel a’ lui Caran” sau “ Aurel Caran”, și ar fi prieten la cataramă cu Ioan ”Neluțu” Varga, unul dintre finanțatorii echipei de fotbal.

Proaspăt eliberat din penitenciar, bărbatul care arată mândru trofeul CFR-ului este unul din capii clanului interlop Caran. În 2015, Aurel Caran a fost dat în urmărire internațională după ce a dispărut din arestul la domiciliu primit în timpul anchetei într-un dosar de cămătărie.

Caran era condamnat din 2012 la 3 ani și zece luni de închisoare după ce a tras mai multe focuri de armă asupra fratelui său, și el unul dintre capii clanului. Numele lui Aurel Caran a apărut și într-un dosar de prostituție cu minore.

Duminică, 12 mai, imediat după decernarea trofeului pe stadionul Constantin Rădulescu, jucătorii, antrenorii și oficialii clubului CFR Cluj au mutat petrecerea în restaurantul Davinci. Într-o sală de bal imensă, peste 150 de oameni au celebrat al 5-lea titlu din istoria echipei. Mulți dintre aceștia au venit la Cluj din toată țară. Ioan Gheorghe Varga, zis “Neluțu”  a rezervat 80 de camere la Grand Hotel Italia.

Gazeta Sporturilor a descoperit că, printre invitații veniți de la București special pentru a fi alături de Varga în momentul celebrării titlului, se numără și capi periculoși ai lumii interlope.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina