fbpx

Un inculpat i-a cerut judecătoarei să jure cu mâna pe Biblie dacă a căzut în păcatul curviei și malahiei

Un bărbat din București, acuzat de ultraj judiciar după ce a amenințat cu violul un procuror, a recuzat o judecătoare din motive mai puțin obișnuite.

Potrivit ziare.com, inculpatul a fost deferit justiției în septembrie 2021, dosarul său aflându-se pe rolul secției penale a Judecătoriei Sector 3 București. Acesta a ajuns în fața instanței pentru că, în iunie 2020 i-a trimis două mesaje unei procuroare din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București prin care a adresat amenințări explicite cu violul „într-un fel care sa îi provoace numai durere si suferință”.

În timpul unei ședințe, bărbatul a anunțat că refuză să fie judecat de un magistrat care are o reputație proastă și care ”nu are două vorbe la un loc” și pe care îl bănuiește că a picat în păcatul preacurviei și al malahiei. Individul, deși are calitatea de inculpat într-un dosar penal în care este acuzat de ultraj judiciar, i-a cerut judecătorului să jure cu mâna pe Biblie că nu are ”păcatele” menționate anterior.

”Inculpatul precizează că, având în vedere reputaţia slabă a judecătoarei , cp nu are două vorbe la un loc, solicită să i se aprobe prezenta cerere de recuzare. Nu este posibil ca o femeie care face atât de multe greşeli să fie judecător de drepturi şi libertăţi. Mai arată că a solicitat instanţei 3 informaţii pe email pentru care nu i s-a răspuns. Întreabă preşedintele completului de judecată dacă jură cu mâna pe Biblie dacă a căzut în păcatul curviei, dacă a căzut în păcatul malahiei şi cel legat de felaţie, pentru că o femeie care are o relaţie normală cu soţul ei nu are vocea asta ca a preşedintelui de complet, precizând că în şedinţa de judecată din data de 16.09.2022 preşedintele completului de judecată a ameninţat pe toată lumea că îi dă afară.”, se arată în motivarea instanței.

”Inculpatul menţionează că preşedintele completului a fost recuzat înainte şi nu mai are dreptul să aplice nicio amendă, precizează că îi dă trei demisii în alb, solicită ca instanţa să îşi dea demisia pentru că refuză să comunice. Menţionează că a fost recuzată înainte şi nu are dreptul să mai facă nimic.”, se mai arată în același document .

Comments

comentarii

Agenţia pentru Azil a Uniunii Europene (EUAA) a publicat miercuri date conform cărora numărul de cereri de azil în UE a crescut anul trecut cu 18%, la 1,14 milioane, cel mai ridicat nivel după criza migraţiei din 2015-2016.... Citește mai mult
Miercuri dimineață, la Palatul Victoria, a avut loc ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași și a Spitalului Regional de Urgență Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!