fbpx
foto arhiva

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut pentru hărțuirea unei femei. Are fetiș pentru farmaciste!

Un bărbat de 43 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut pentru hărțuirea unei femei prin mesaje pe social media și prin urmărirea prin oraș.

”La data de 2 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție – au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de hărțuirea unei femei.

Conform verificărilor efectuate, în perioada martie – noiembrie 2019, cel în cauză – un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi trimis mesaje în mod repetat, unei femei, prin intermediul rețelelor de socializare. De asemenea, acesta ar fi urmărit-o pe femeie în diferite locații de pe raza municipiului Cluj-Napoca, provocându-i acesteia o puternică stare de temere.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, faptă prevăzută de Codul penal.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Surse judiciare ne-au spus că bărbatul a invocat că s-a îndrăgostit la prima vedere de respectiva femeie, în vârstă de 44 de ani. Aceleași surse spun că nu este la prima femeie pe care o urmărește și că are un fetiș pentru farmaciste. Anchetatorii urmează să ceară expertizarea psihiatrică a acuzatului, care, culmea, este și căsătorit.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina