fbpx

Un avocat clujean a luat țeapă de la Tribunalul Vâlcea

Avocatul clujean Alexandru Coroian a mers până la Râmnicu Vâlcea pentru a da o nouă definiție țepei: ”să vii până la Tribunalul Vâlcea ca să-ți spună doamna judecător că s-a desființat completul și să-ți dea termen in cunostință la noul complet”, a scris pe Facebook.

Avocatul s-a pregătit temeinic pentru procesul pe care îl avea la Tribunalul Vâlcea, a plecat din Cluj cu o zi înainte, și-a rezervat cameră la hotel și a dormit acolo pentru a fi fresh în ziua judecății. Ajuns la instanță, plin de energie, avocatul s-a ”dezumflat” rapid când a auzit pentru ce a bătut 270 de kilometri.

”Am pierdut o grămadă de timă ca să aflu ca s-a desfiintat completul de judecata si ca termenul de azi a avut ca scop sa se strige toate cauzele si sa li se spuna partilor ce termene vor avea la alte complete, in conditiile in care toata povestea se putea rezolva pe cale administrativa prin preschimbarea termenului de judecata de azi si citarea tuturor pentru noile termene de la noile complete”, ne-a spus Alexandru Coroian.

În tot răul și un bine. Avocatul a terminat mai repede decât se aștepta cauza, iar hotelul unde s-a cazat are piscină 🙂

Se pare că Tribunalul Vâlcea își reorganizează activitatea, iar asta am resimțit-o și noi când am încercat să obținem o motivare. Centrala telefonica le este stricata de ceva vreme, iar la e-mailuri nu ne-a răspuns nimeni de câteva zile. De acces informatic la dosar nici nu are rost să vorbim.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina