fbpx

Un avocat a atacat în instanță restricția de circulație pe timp de noapte

Un avocat a atacat la Curtea de Apel Brașov Hotărârea Consiliului Național pentru Situații de Urgență nr.16 din 10 martie 2021 în ce privește restricția de circulație pe timp de noapte după ora 22.

”În adoptarea Hotărârii CNSU care face obiectul demersului meu în instanță, lipsește o anchetă, care ar trebui să demonstreze legătura de cauzalitate dintre riscul de răspândire și îmbolnăvire cu virusul COVID-19 și necesitatea ca să se extindă restricția pe timp de noapte de la 23, la orele 22. Nu există nici un fel de dovadă din care să rezulte că virusul este mai activ noaptea. Deci ce legătură are pandemia/îmbolnăvirea cu noaptea?

Subsemnatul, cetățean, persoană liberă am formulat cererea de anularea și suspendare a restricției pe timp de noapte înregistrată în dosarul 159/64/2021 a Curții de Apel Brașov.

Nu sunt negaționist, din contră, susțin măsurile de prevenire, însă nu pot accepta ca drepturile și libertățile mele individuale să fie terfelite la un pas de tiranie. Noaptea nu e făcută să fie dormită, și nici o dată cu venirea anotimpurilor mai calde, lumină până târziu să stăm închiși în casă.”,  a scris avocatul Alexandru Silviu Goga.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!