fbpx

Un angajat al Baroului Cluj a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Casieria s-a închis

Conducerea Baroului Cluj a anunțat închiderea casieriei și testarea angajaților care au intrat în contact cu cel infectat cu Covid.

”Având în vedere rezultatul pozitiv la testul pentru COVID-19 al unuia dintre angajații Baroului Cluj, toți angajații care au intrat în contact direct cu acesta au fost testați, rezultatele urmând a parveni în cursul zilei de mâine, 13 octombrie 2020. Din acest motiv casieria rămâne închisă până la momentul la care activitatea cu publicul se va putea relua în condiții de siguranță.

Toate spațiile de la sediul din Cluj-Napoca, str. Pavel Roșca nr. 4, ap. 15 au fost dezinfectate în cursul zilei de astăzi, 12 octombrie 2020.

În această perioadă, pe care ne-o dorim cât mai scurtă, activitatea angajaților de la secretariat și, respectiv, casierie se va desfășura în program normal, de la domiciliu, în sistem on-line”, a comunicat Flavia Maier, decanul Baroului Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina