fbpx

Un agent de pază le-a deschis calea unor hoți

Un agent de pază și trei tineri au fost reținuți de polițiști pentru că au furat dintr-un depozit din zona Dezmir.

Poliţiştii de la Secția 7 de Poliție au depistat şi reţinut pentru 24 de ore, trei tineri şi un agent de pază, bănuiţi că ar fi sustras, dintr-o societate comercială, bunuri în valoare de peste 35.000 lei.

”În fapt, la data de 30 decembrie 2014, trei tineri, cu sprijinul unui agent de pază, ar fi pătruns, fără drept, pe timp de zi, în incinta unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca. Din interior ar fi sustras unelte electrice, conductori electrici şi alte elemente din cupru destinate instalaţiilor sanitare. Prejudiciul reclamat de persoana vătămată este de aproximativ 36.000 de lei. Poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, din Cluj-Napoca şi Aluniş, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub diverse forme de participaţie”, se arată într-un comunicat IPJ Cluj.

În cauză, continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina