fbpx

Ultima zi de înscrieri pentru Share the Sky. Vezi VIDEO cum e prânzul la înălțime!

Astăzi este ultima zi în care te mai poți înscrie la evenimentele Day 15 – Share the Sky din 18 și 19 iulie. Veți putea lua prânzul sau să petreceți la 50 de metri deasupra orașului. 

Echipa Day 15 organizează în weekend-ul 18-19 iulie, în Parcul Central, la Casino, 2 evenimente deschise tuturor clujenilor, dar și turiștilor! 

În primul rând, duminică, pe 19 iulie va avea loc „Day 15 iulie – Reach the Sky”. Un eveniment cu totul deosebit din toate punctele de vedere! Vei avea ocazia să servești o masă gourmet la înălțime, la 50 de metri deasupra orașului, pe o platformă specială, adusă pentru prima dată la Cluj-Napoca de echipa Dinner in the Sky Romania!

REZERVĂRILE sunt disponibile doar până in 15 iulie și se fac AICI!

Dacă alegi să trăiești această experiență unică, e bine să știi că, la înălțime, vei avea parte și de acompaniamentul LIVE al Alexandrei Violin și de abordarea unică a lumii vinului oferită de somelierul Sergiu Nedelea.

Dacă vrei să experimentezi senzația extremă de a fi în aer la 50 de metri deasupra solului – cât 2 blocuri de 11 etaje, poți participa la concursul online ce se desfășoară pe pagina de Facebook Day 15!

Poți câștiga, prin tragere la sorți, 2 locuri pe platforma Dinner in the Sky la petrecere – unul pentru tine și unul pentru un prieten.

ÎNSCRIERILE se încheie astăzi (15 iulie) la ora 23:59 și se fac AICI!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina