fbpx

Udrea a depus patru contestații la executare

Elena Udrea a depus pe rolul instanțelor patru contestații la executare, dintre care trei au fost înregistrate la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar una la Tribunalul București. Fostul ministru cere desființarea deciziei de condamnare în Dosarul ”Gala Bute și eliberarea din penitenciar. Fostul ministru dorește desființarea deciziei din 7 aprilie 2022, pronunțată tot într-o cale extraordinară de atac.

Fostul ministru a depus, din penitenciar 3 contestații la executare la Înalta Curte de Casație și Justiție, care vor fi luate în discuție în luna octombrie. Astfel, dosarul 1201/1/2022 a avut primul termen pe data de 2 august, însă a fost trimis din nou la repartizare aleatorie ca urmare a faptului că unul dintre judecători au decis să se abțină. Acesta a primit termen pe 18 octombrie 2022.

Al doilea dosar, 1202/1/2022 a avut termen de judecată pe 4 iulie, când un judecător s-a abținut, astfel că noul termen de judecată a fost stabilit pentru 19 octombrie 2022. În fine, al treilea dosar nr. 1205/1/2022, a trecut pe la trei instanțe de judecată, care s-au abținut, astfel că a primit termen pe 10 octombrie 2022.

n cel de-al treilea caz, Elena Udrea a depus o contestație la executare la Tribunalu București, cu numărul de dosar 17109/3/2022. Contestația a fost respinsă pe data de 27 iulie, așa că dosarul a ajuns la Curtea de Apel București, unde are termen pe 23 septembrie, după cum relatează ziare.com.

Comments

comentarii

Un accident rutier a avut loc marți seara în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Impactul dintre două mașini a cauzat rănirea a două femei și doi copii.... Citește mai mult
Într-o perioadă dominată de instabilitate, lipsa motivației (64%), oboseala (50%) și stările emoționale fluctuante (46%) sunt principalele provocări cu care se confruntă tinerii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!