fbpx
Acasă » ȘTIRI » Trafic auto și feroviar blocat între Cluj și Oradea din cauza unui accident

Trafic auto și feroviar blocat între Cluj și Oradea din cauza unui accident

Traficul auto și cel feroviar sun blocate între Cluj și Oradea, zona localității clujene Bologa, din cauza unui accident.

UPDATE: Traficul a fost deblocat

Un TIR implicat în accident a pătruns pe linia de cale ferată. O parte din acest vehicul și o dubiță sunt de-a curmezișul pe carosabil.

Potrivit polițiștlor. în accident au fost implicate în total trei autovehicule, rezultând trei victime posibil rănite usor.

Conducatorul TIR-ului nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere pe un carosabil umed, a pierdut controlul iar remorca a ajuns pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior in alt autoturism care circula in spatele sau.
TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecție a căii ferate.

Traficul este blocat momentan pe DN1.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 10.05 că, pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane. În urma coliziunii, autotrenul blochează linia de cale ferată din apropierea drumului naţional. Din această cauză, traficul este întrerupt pe DN 1 şi pe Magistrala 300.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina