fbpx

Toate șaormeriile Mama Manu au fost amendate și închise temporar de Protecția Consumatorilor

Toate șaormeriile Mama Manu din Cluj-Napoca au fost amendate și închise temporar de Protecția Consumatorilor din cauza mai multe probleme.

”Comisarii Comisariatului Judetean Pentru Protectia Consurnatorilor Cluj au continuat actiunile de verificare a unitatilor de alimentatie publica astfel azi 25.02.2020 au verificat puncte de lucru concomitent, aferente locatillor MAMA MANU si au identificat mai multe deficiente dupa cum urmeaza:

  1. produse depozitate necorespuzator sau la care a fost schimbata starea termica
  2. produse fara elemente de identificare caracterizare
  3. lipsa verificare metrologica aferenta cantarelor
  4. lipsa informatii aiergeni si preparate care provin din produse decongelate

Sanctiunile aferente fiecarui punct de lucru sunt intre 30.000 si 80.000 de lei, dispunandu-se masura opririi temporare a prestarii serviciilor pana la remediere la toate punctele de lucru.

Unitatile vor fi redeschise pe masura indeplinirii masurilor dispuse cu ocazia controalelor.”, se arată în comunicatul CJPC Cluj

Reprezentanții Comisariatului au precizat că restaurantele amendate ieri au fost redeschise: ”Totodata au fost finalizate actiunile de control aferente datei de 24.02.2020 si avand in vedere implicarea operatorilor economici in dorinta de a remedia deficientele constatate, au fost ridicate masurile de oprire temporara a prestarii serviciilor. Toate unitatile raman sub supravegherea CIPC Cluj.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina