fbpx

Protecția Consumatorilor Cluj a intrat tare în restaurante. Baracca, Engels, Hanul Dacilor, Boema, amendate

Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj au intrat tare în restaurantele de fițe din oraș. Baracca, Engels, Hanul Dacilor și Boema a fost amendate, iar activitata a fost oprită temporar.

CJPC Cluj a verificat ieri 9 operatori economici, la 4 dintre ele dispunându-se măsura opririi temporare a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor aferente blocului alimentar și din zona de bar. Cele patru restaurante închis e sunt Baracca, Engels din Piața Engels, Hanul Dacilor și Restaurant Boema. Acestea se află prinre cele mai căutate restaurante de către de clujeni.

Comisarii au descoperit produse și preparate cu data limită de consum și data durabilității minimale depășite cu una până la 15 zile, produse depozitate necorespunzător, sau la care a fost schimbată starea termică, produse fără elemente de identificare/caracterizare, lipsa informațiilor despre alergeni și preparate care provin din produse decongelate.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni între 30.000 și 80.000 lei. Restaurantele vor fi deschise după ce vor îndeplini măsurile dispuse cu ocazia controalelor.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina