fbpx

TIR scăpat de sub control pe DN1 între Cluj-Napoca și Turda. Noroc cu parapeții din beton

Șoferul unui TIR a adormi la volan și a scăpat de sub control ”monstrul”, în această dimineața, pe DN1 între Cluj-Napoca și Turda. Datorită parapeților din beton care despart sensurile de mers nu s-au înregistrat victime.

Eveniment rutier ce se putea sfârși tragic pe DN1 E 60, pe raza localității Copăceni, directia Cluj Napoca – Turda. Un autotren a ieșit în decor și a fost avariat serios, iar mai mulți parapeti din beton au fost mutați până pe prima banda a sensului de mers spre Cluj-Napoca.

Conform primelor informatii furnizate de Poliția Cluj, conducatorul autotrenului a ațipit la volan si a intrat in parapetii din beton, ulterior parasind partea carosabila. Un autoturism a fost avariat de parapetii din beton, dar nu au fost victime.

O autospecială cu modul de descaecerare și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. Reprezentanții ISU Cluj au precizat: ”Nu au fost persoane rănit ca urmare a evenimentului din Copăceni”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina