fbpx

Țeparul cu chirii din Cluj-Napoca are pe rol două dosare penale, cu 91 de părți civile. Păcăliții i-au scris lângă ușă

Un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca este renumit pentru țepele cu chirii pe care le dă, cea mai prolifică perioadă a lui fiind câd era festivalul Untold. El este trimis în judecată în două dosare penale. Cei păcăliți s-au enervat și i-au scris lângă ușa apartamentului în care locuiește  ”țepar”.

Deși este trimis în judecată, numele lui Sorin Cristian Lung încă apare în atenționări care circulă pe grupurile de pe Facebook, precum cel de mai jos:

”ATENȚIE ȚEPAR!

Salutare. Acum ceva vreme am postat ca sunt in cautarea unui apartament, sperand sa gasesc ceva decent. Din pacate, persoana care m-a contactat in privat a fost parazitul de Sorin Sorinel pe numele lui real Lung Cristian Sorin. (Si orice abrevieri cu Ovidiu Matei)

Acesta mi-a oferit un apt in Zorilor pe str Observatorului 107 ap 56. Am semnat contractul, iar cand era timpul sa ne mutam a inceput sa invoce scuze si motive pentru care ne tot amână.

Din cate am inteles, acesta nu e la prima abatere, acesta dând țepe anual si nimeni nu-i face nimic. Rog sa ma contacteze in privat oricine a fost păgubit. Atasez poza cu buletinul lui.”

Cristian Sorin Lung este judecat în două dosare penale de înlelăciune, unul din 2019 și unul din 2020. În cel de-al doilea sunt nu mai puțin de 84 de părți civile, adică cei păgubiți.

În primul dosar, judecătorul de la fond a fost îngăduitor cu Lung și i-a aplicat o pedeapsă de 1 an închisoare cu amânare! Prejudiciul din dosar a fost recuperat aproape în totalitate. Dosarul este în faza de apel.

Dosarul de anul acestea este încă în faza camerei preliminare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns