fbpx

Țeapa cu instalarea de la Altex

Un clujean s-a plâns că a cumpărat de la Altex, la promoție, un aparat de aer condiționat cu instalare gratuită, care însă nu a mai avut loc.

În zilele caniculare de luna trecută, reprezentanții companiei Altex s-au gândit să atragă clienții care mureau de cald cu promoții la aparate de aer condiționat, oferind instalarea gratuită. Aparatele au ajuns, dar instalatorii nu.

Un clujean ne-a scris pe adresa office@clujust.ro că a cumpărat de la Altex, luna trecută, un aparat de aer condiționat cu istalare gratuită în termen de 5 zile, iar de atunci au trecut mult mai multe zile și nimeni nu l-a mai contactat pentru a programa măcar instalarea.

”Cei de la Altex au avut o promoție prin care ofereau instalare gratuită dacă făceai comanda online, pe site-ul lor. În 21 iunie am dat comandat, iar în 2-3 zile a venit aparatul. Odată cu achiziția am primit un cod, ce apare și pe factură, ce trebuia introdus pe site-ul altexservice.ro, urmând să fiu contactat de cineva pentru a stabili ziua și ora instalării. Nu m-a contactat nimeni și nici nu răspunde nimeni la numărul de telefon pentru relații clienți de pe altexservice.ro – 021.9197. Fiind caniculă afară, era important să respecte termenul. Sau măcar să răspundă la telefon și să zică că nu mai vin pentru a căuta alt instalator. Ceea ce voi și face, nu înainte de a merge la Protecția Consumatorilor”, ne-a scris reclamantul, care dorește să rămână anonim. Acesta a atașat factura doveditoare.

factura altex

Clujeanul nemulțimit ne-a arătat și cum stă aparatul de aer condiționat în cutii, în casă.

aparat aer conditionat

Clujust.ro a aflat de la angajații din magazinele Altex din Cluj că retailerul de electronice și electrocasnice a încheiat contract cu firma Avogradro Prod pentru instalările din Cluj-Napoca. Numai că nici la numerele de telefon ale acestei firme nu răspunde nimeni sau răspunde robotul care ne anunță că ”numărul de telefon pe care l-ai apelat nu este disponibil”

Menționăm că instalarea unui aparat de aer condiționat costă între 250 și 450 de lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina