fbpx

Cine este doamna judecător cu pantofi albaștri

Personajul principal al poveștii ”Doamna cu pantofi albaștri” scrisă de o avocată din Sibiu, care a impresionat, înduioșat și emoționat o țară întreagă, făcând înconjurul internetului, este judecătoarea Camelia Folea de la Judecătoria Blaj. Aceasta merită toate felicitările noastre!

Camelia Folea a fost numită judecător prin decret prezidențial, în 1998, la Judecătoria Blaj, unde în anul 2012 a fost președinte delegat. Potrivit declarației de avere aceasta deține un apartament și o garsonieră în Blaj, dar și un apartament în Cluj-Napoca. În declarația de avere apare că are un fiu, dar nu este trecut nimic la rubrica ”soțul”.

Amintim că povestea a devenit celebră datorită modului frumos în care s-a comportat magistratul cu un copil de 8 ani, adus în fața ei într-un proces în care mama a cerut și a obținut încredințarea acestuia, băiatul fiind până atunci la tată.

Judecătoarea Folea a transmis prin purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, că se mai gândește dacă să poarte un dialog cu presa sau nu. Clujust.ro susține promovarea exemplelor pozitive din Justiție! Poate doamna Folea ar trebui să candideze din partea judecătoriilor la Consiliul Superior al Magistraturii, că tot e perioada de depunere a candidaturilor pentru alegeri.

Postarea avocatei Mădălina Scutelnicu a ajuns la peste 26.000 de distribuiri!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina