fbpx

Tânărul acuzat că și-a ucis mama și bunica, arestat preventiv

Un judecător de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Al Shamali Omar Jamal, acuzat că și-a ucis cu bestialitate mama și bunica.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi în consecinţă : În temeiul art. 202 alin. 1-3, art. 223 alin. 2 C.proc.pen, dispune arestarea preventivă a inculpatului A. S. O. J., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii violenţă în familie, prev. de art. 199 alin. 1 Cp rap. la art. 189 alin. 1 lit. f Cp pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 01.09.2022 până la data de 30.09.2022, inclusiv.

”Prin procesul—verbal din data de 31.08.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe Iângă Tribunalul Cluj s-a sesizat cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie  prev. de art. 199 alin. 1 Cp rap. la art. 189 alin. 1 lit. f Cp, ca urmare a apelarii serviciului unic de urgenta de catre fratele suspectului.

Cu privire la starea de fapt, s-a retinut ca in cursul zilei de 31.08.2022, in jurul amiezii, în timp ce se afla în locuinţa familială din sat Baciu, com. Baciu, suspectul ASOJ le-a ucis pe mama şi bunica sa (P V D şi P V in varsta de 58 si respectiv 84 ani), prin aplicarea mai multor lovituri cu corpuri dure, la nivelul capului.

Suspectul a mai suferit condamnari anterioare pentru infractiuni savarsite cu violenta. De asemenea, acesta a mai avut manifestari violente si in familie.

Cu ocazia audierii sale in calitate de suspect, ASOJ s-a prevalat de dreptul la tăcere.”, a transmis Parchetul Tribunalului Cluj.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!