fbpx

Tânără polițistă prinsă la furat haine în mall

Tanara agenta din Iasi a iesit dintr-un magazin din mall cu haine pe care nu le platise. S-a ales cu dosar penal si ar putea fi dată afară din Politie.

Totul s-a întâmplat pe data de 6 noiembrie. Tânăra de 22 de ani a mers la cumpărături într-un centru comercial din Iași, doar că, după ce a ales din magazinul de haine mai multe obiecte vestimentare în valoare de peste 550 lei, în loc să se îndrepte spre casa de marcat, pentru a achita produsele, s-a îndreptat către ieșire. Sistemul de alarmă pus pe hainele respective s-a declanșat în acel moment și a venit paznicul.

Acesta a observat că produsele sunt furate și a sunat la poliție. Când oamenii legii au venit la fața locului și-au dat seama după verificări că au de-a face chiar cu o colegă de-a lor, care este angajată la Inspectoratul General pentru Imigrări din Iași.

“La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Sunt continuate cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs fapta”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

De asemenea, a fost deschisă și o cercetare disciplinară și ar putea, în urma acesteia, să rămână fără locul de muncă.

Geanina Francesca Lorenț are 22 de ani și lucrează la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Ea ocupă funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași.

Comments

comentarii

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a fost amânat 3 săptămâni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns