fbpx

Tânără de 19 ani din Cluj-Napoca, răpită din locuință

O tânără de 19 ani din Cluj-Napoca a fost răpită din locuință, ieri seară, de către trei persoane. Polițiștii au găsit-o într-un apartament din Mănăștur și au reținut răpitorii care sunt acuzați de lipsire de libertate.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut doi bărbați și o femeie, bănuiți de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

”În fapt, la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 22:00, cei în cauză ar fi intrat, fără drept, în locuința unei tinere de 19 ani, din Cluj-Napoca, pe care ar fi determinat-o să îi urmeze într-un taximetru, împotriva voinței sale. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoana vătămată a fost găsită, împreună cu cele trei persoane bănuite, într-un apartament de pe strada Mehedinți.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj

În urma probatoriului administrat, faţă de femeia de 20 ani din Cluj-Napoca și cei doi bărbați de 20, respectiv 34 ani, din Cluj-Napoca și comuna Vultureni, a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută de Codul penal, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina