fbpx

Tânăr acuzat că a încercat să mascheze o crimă cu un accident

Deși la audieri șoferul a susținut că nu îl cunoștea pe tânărul decedat, apropiații celui din urmă spun că accidentul ar fi fost, de fapt, o răzbunare, scrie Monitorul de Suceava.

Un tanar de 25 de ani a fost gasit fara viata pe un drum din judetul Suceava în dimineața zilei de 1 mai, crezandu-se ca a fost lovit de o mașină. Insa accidentul nu ar fi fost o întâmplare nefericită, ci o răzbunare după un conflict între victimă și cel care se afla la volan, Sebastian Duceac, de 21 de ani, din Frumoasa – Moara.

În primul rând nu se știe ce căuta victima la acea oră, 5.00 dimineața, pe drumul de la Frumoasa, în condițiile în care Bogdan Sefciuc locuiește în cartierul George Enescu, din municipiul Suceava.

Apropiații celui decedat susțin că între acesta și Sebastian Duceac a existat un conflict, iar ultimul ar fi fost lovit de Bogdan Sefciuc. Pentru a se răzbuna, tânărul de 21 de ani ar fi urcat la volanul autoturismului marca VW Touran și l-ar fi lovit intenționat pe celalalt tanar.

După ce a comis accidentul mortal, Sebastian Duceac s-a baricadat în propria casă, iar la sosirea polițiștilor a refuzat să iasă din casă și a discutat cu aceștia de pe balconul casei.

A acceptat să se predea doar la 7 ore de la comiterea accidentului, după ce a fost convins de avocatul său.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns