fbpx
Acasă » ȘTIRI » Tâlhărie la Leroy Merlin de pe strada Aurel Vlaicu

Tâlhărie la Leroy Merlin de pe strada Aurel Vlaicu

Polițiștii au identificat autorul unei tâlhării ce a avut loc la magazinul de bricolaj Leroy Merlin de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus reținerea unui tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea unei tâlhării.

”Conform investigațiilor efectuate, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 08:50, cel în cauză ar fi părăsit incinta unui magazin de pe strada Aurel Vlaicu, fără a achita contravaloarea unui polizor unghiular. Agentul de securitate ar fi încercat să-l rețină, iar tânărul, prin exercitarea unor acte de violență, a reușit să plece, însă fără bunul luat din magazin.

La data de 20 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în colaborare cu cei din cadrul Secției 4 Poliție și Secției 2 Poliție Rurală Apahida, l-au depistat pe cel în cauză pe raza comunei Apahida, localitatea Pata.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Surse judiciare au precizat pentru Clujust că este vorba de magazinul Leroy Merlin.

În cursul zilei de azi, tânărul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina