fbpx

Suporterul care l-a lovit cu scaunul pe jandarm a fost arestat preventiv

Suporterul care l-a lovit cu scaunul în cap pe un jandarm pe Cluj Arena la meciul ”U” – Hermannstadt a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a tânărului Ovidiu Vidrean, acuzat de ultraj sub forma tentativei la infracțiunea de omor.

Soluția pe scurt: ”Admite propunerea formulată de către Ministerul Public- Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în dosarul nr.352/P/2019 şi în consecinţă:În baza art.226 C.p.p., art.223 al. 2 C.p.p. rap. la art.202 al.1 şi 3 C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului V O T, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 C.p. rap la art. 32 alin. 1 şi art. 188 alin. 1 Cp – pe o perioadă de 30 de zile, cu începere din data de 11 iunie 2019 şi până la data de 10 iulie 2019 inclusiv.”

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

”La data de 10 iunie a.c., în urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Florești, județul Cluj, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie a.c., cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele ,,FC Universitatea Cluj-Napoca” și ,,FC Hermannstadt”, ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forțele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbușirea acestuia la pământ, în stare de inconștiență.

Imediat după incident, polițiștii au întreprins activități pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și au întocmit documente de constatare. Inițial, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de ultraj; ulterior cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru comiterea infracțiunii de ultraj sub forma tentativei la infracțiunea de omor.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina