fbpx
Diana Șoșoacă, la Monumentul Memorandiștilor din centrul Clujului (sursa foto clujulpolitic.ro)

Șoșoacă a venit la Cluj să protesteze și l-a ”resuscitat” pe Funar

Senatoarea avocat Diana Șoșoacă a protestat în centrul Clujului împotriva măsurilor anti-Covid luate de Guvern, iar alături i-a stat fostul primar ”tricolor” Gheorghe Funar.

Un protest autorizat împotriva restricțiilor din pandemie a avut loc în acestă după-amiază de duminică la Cluj, în fața Monumentului Memorandiștilor. La acțiunea de la Cluj a luat parte și senatoarea Diana Șoșoacă, anunțul fiind făcut de pagină de facebook dedicată parlamentarului Partidului Neamul Românesc.

Potrivit Clujulpolitic.ro, senatoarea a lansat o serie de atacuri în rafală pa adresa președintelui Iohannis, secretarului de stat Raed Arafat și a ministrului Vlad Voiculescu. Aceasta a fost aplaudată de cei 50 de clujeni prezenți la protest. Majoritatea protestatarilor nu au purtat mască, în frunte cu senatoarea de Iași.

Alături de Diana Șoșoacă a stat fostul primar al Clujului și fost parlamentar Gheorghe Funar, care de ani buni stă pe tușă.  Senatoarea a spus că spiritul lu Corneliu Vadim Tudor trăiește și l-a lăudat pe naționalistul Gheorghe Funar.

”O spun cu tărie că România este condusă de trădători de țară (..) Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Pâi tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi noi facem ce vrem!”, a mai spus Șoșoacă. ”Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se zicea ”Ți-am mai făcut rost de zece bucăți!”. Cele zece bucăți sunt alți zece morți. Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!

Nu este niciun studiu care să arate că botnița asta nenorocită apără de virus. Nu e pentru virus. Au spus și medicii din sălile de operație că o poartă ca să se le cadă scuipat”, a strigat Șoșoacă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns