Acasă » ACADEMIC » Simpozion în materia legislației muncii și a celei fiscale la Facultatea de Drept ”Dimirie Cantemir” Cluj

Simpozion în materia legislației muncii și a celei fiscale la Facultatea de Drept ”Dimirie Cantemir” Cluj

În data de 8 decembrie, s-a desfășurat Simpozionul „Obligațiile angajatorilor în materia legislației muncii și a celei fiscale„, organizat de către Asociația absolvenților Facultății de Drept “Alumni Drept Cantemir Cluj”, în colaborare cu Facultatea de Drept Cluj-Napoca a Universității Creştine “Dimitrie Cantemir” Bucureşti.

Partenerii evenimentului au fost Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Cluj și societatea civilă de avocaţi Revnic și Asociații.

Au prezentat comunicări specialiști din cadrul instituțiilor partenere, precum și avocați din cadrul Baroului Cluj. Din partea Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj, a vorbit Mariana Man, șef serviciu asistență contribuabili, din partea AJOFM, a fost prezent Mircea Bărăian, șef serviciu, iar ITM-ul a fost reprezentat de inspectorul șef Daniel Păcurariu. 

La simpozion au participat numeroși reprezentanți ai mediului de afaceri, studenți și masteranzi ai facultății, precum și absolvenți.

În cadrul simpozionului au fost dezbătute teme de actualitate privind implicațiile aplicării legislației muncii și consecințele acesteia în materie fiscală, precum și interdependența normelor juridice care reglementează raporturile de muncă cu normele fiscale. Participanții au manifestat un real interes față de temele abordate, iar discuțiile purtate au avut relevanță atât teoretică cât și practică.

”Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și îi așteptăm să ne fie alături și la alte manifestări viitoare.”, au transmis organizatorii. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina