fbpx
Andreea Naggar (stanga) si Roxana Momeu

Sexy-avocatele din actualul Guvern – FOTO

Două avocate, întâmplător ambele blonde, membre PSD, una din Arad și cealaltă din Galați, sunt secretari de stat în Ministerul Justiției, respectiv Ministerul Investițiilor. Acestea nu s-au evidențiat cu realizări deosebite în cariera juridică, dar au funcții în partid și de la partid. În plus, s-au remarcat cu fotografiile de pe Facebook.

La Ministerul Justiției a fost numită zilele trecute într-un post de secretar de stat o avocată din Arad. Se numește Roxana Simona Momeu și vine dintr-o poziție de șefă a organizației municipale PSD Arad. Nimic din motorul de căutări google nu ne poate spune ce a recomandat-o pe Roxana Simona Momeu pentru postul de secretar de stat la Justiție. În afară de faptul că este managing partner la Cabinetul de avocatură Momeu, Palcu & Asociații și șefă la organizația de femei a PSD Arad.

Cei de la Digi 24 au încercat să încercat să afle chiar de la avocată cum de a ajuns în minister, dar, după ce a auzit întrebarea jurnaliștilor, aceasta a le-a spus să o căute mai târziu că este într-o ședință. Mai târziu, ea a evitat să mai răspundă. Pe pagina sa de facebook, Roxana Momeu avea mai multe fotografii extravagante. Avea, căci după ce a apărut în presă, le-a șters.

 

”Voi încerca, prin tot ceea ce îmi stă în putință, profesional, să reprezint cu cinste Aradul din funcția de secretar de Stat la Ministerul Justiției. E o onoare și o obligație morală deosebită și sper să mă ridic la înălțimea încrederii acordate, pentru prestigiul orașului meu. Mulțumesc tututuror colegilor mei social-democrați pentru că au crezut și cred în mine, suntem o echipă puternică și singurul nostru scop este de a ne pune în slujba arădenilor și a tuturor românilor!”, a postat Roxana Momeu.

Andreea Naggar este din luna iunie a acestui an într-o funcție de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Vine tot ca urmare a unor recomandări pe linie de partid, mai exact de la PSD Galați. Înainte de a ajunge la Ministerul Investițiilor, Andreea Naggar, 34 de ani, avocat de profesie, ocupase funcția consilier județean la Galați și, timp de o jumătate de an, a fost administrator special la Carfil SA, o societate în subordinea Romarm, principalul producător şi exportator de produse militare din România.

Avocata Naggar a răspuns întrebărilor jurnaliștilor de la publicația Alternativa din Galați:

Ce anume din CV-ul d-voastră vă recomandă să ocupați acest post de demnitar în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene?

Andreea Naggar: Experiența profesională, cariera juridică pe care am dezvoltat-o în cei 11 ani de avocatură precum și activitatea de consilier județean (din anul 2016 până în prezent) sunt recomandări pentru a ocupa funcția de secretar de stat.

4. Ați mai derulat, gestionat sau implementat vreodată proiecte europene sau nu aveți experiență în acest domeniu? Dacă da, când și cum anume ați lucrat cu fonduri europene?

Andreea Naggar: Experiența pe care o am în ceea ce privește proiectele europene are două componente: cariera juridică și funcția de consilier județean. Prin prisma activității profesionale am luat contact cu modalitatea de accesare a fondurilor europene, cu mecanismele acestor proceduri și legalitatea documentațiilor întocmite. De asemenea, în calitate de consilier județean am participat activ la toate proiectele cu fonduri europene derulate de Consiliul Județean, fiind familiarizată cu aceste proceduri. Cu siguranță, toată această experiență acumulată îmi va fi de folos în funcția de secretar de stat in Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene.

Considerați că numirea în postul de secretar de stat este o sinecură pe care ați primit-o pe linie de partid?

Andreea Naggar: Nu cred că poate fi considerată o sinecură de partid învestirea unei persoane care, la momentul numirii, are o carieră profesională independentă, foarte bine conturată, cum este cazul meu. Sunt un om care a dezvoltat o carieră juridică, nefiind dependentă financiar în niciun moment de vreun job politic. Pe de altă parte, nu știu ce înțelegeți dvs. prin sinecură, însă cred că funcția de secretar de stat presupune implicare și multă muncă, aspecte incompatibile cu termenul folosit.

Dacă nu este o sinecură, atunci ce anume considerați că a contat decisiv în numirea d-voastră în postul de secretar de stat?

Andreea Naggar: Cei care mă cunosc știu că sunt un om responsabil, dedicat, muncitor, pentru care un nou proiect înseamnă seriozitate și implicare.

Comments

comentarii

Un bărbat de 34 de ani a fost căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă în data de 22 mai. Acesta a fost găsit mort în comuna Chinteni.... Citește mai mult
Programul „Fugi în curtea școlii” a revenit în Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brâncuși" și Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activități sportive.... Citește mai mult

Lasă un răspuns