fbpx
Acasă » ȘTIRI » Semn de normalitate: Ordonanța procurorului care a amendat polițiștii ce l-au oprit în trafic a fost infirmată

Semn de normalitate: Ordonanța procurorului care a amendat polițiștii ce l-au oprit în trafic a fost infirmată

Ordonanța procurorului care i-a amendat cu câte 5.000 de lei pe cei doi polițiști ce l-au oprit și sancționat în trafic a fost infirmată de conducerea Parchetului Judecătoriei Slobozia.

Cu o zi înainte să se judece cererile de anulare/reducere amendă depuse de polițiștii Ionel Mocanu și Gabriel Răducan la Judecătoria Slobozia, în cele două dosare a fost depusă Ordonanța prin care conducerea Parchetului Judecătoriei Slobozia a infirmat Ordonanța procurorului care îi amendase pe polițiști. 

Astfel, cele două dosare de pe rolul instanței au rămas fără obiect, amenzile aplicate polițiștilor fiind anulate la parchet.

Potrivit răspunsului trimis la solicitarea Clujust.ro de către reprezentanții Judecătoriei Slobozia, ”la termenul din data de 23.11.2018, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia a depus Ordonanța din data de 22.11.2018, prin care s-a infirmat Ordonanța nr.4174/II/6/2018 emisă de procuror Vasilescu Mihai Laurențiu.

Prin urmare, prin Încheierea din data de 23.11.2018, judecătorul de drepturi și libertăți a respins cererea petentului Mocanu Ionel ca rămasă fără obiect”

Între timp, Inspecția Judiciară s-a autosesizat și îl cercetează pe procurorul care a condus mașina fără ITP și i-a amendat apoi pe polițiștii care l-au lăsat pe jos.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns