fbpx

Șeful de promoție la Școala de Agenți de Poliție din Cluj este…Hoț FOTO

Șefa celei de-a 10-a promoții de la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca este chiar o clujeancă pe nume Iulia-Oana Hoț. Va fi interesant când va începe activitatea și va fugi după un hoț să strige: ”Sunt Agent Hoț, stai că trag…hoțule!”

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a ajuns la a 10-a promoție de absolvenți. Astăzi, cei 148 de absolvenți ai seriei 2013-2015 au participat la festivitatea de acordare a gradului profesional la sediul şcolii.La festivitatea au participat membrii corpului profesoral, familiile şi prietenii lor.

absolvire scoala agenti politie cluj (4)
Iulia Hoț

Şefa promoţiei 2013-2015 este clujeanca Hoț Iulia-Oana – cu media 9,66, urmată de Iștoan Andreea-Isidora din județul Maramureș – cu media 9,64; Cenușa Paula-Elena din județul Arad – cu media 9,64; Baciu Simion-Bogdan din județul Bistrița-Năsăud – cu media 9,63; Dorolți Alina-Loredana din județul Sălaj – cu media 9,61.

La festivitatea înălţării în grad au participat și prefectul Gheorghe Vușcan și șeful IPJ Cluj, chestor de poliţie Tudor Grindean, precum şi alte oficialităţi judeţene şi locale şi parteneri educaţionali ai şcolii.

Cei 148 de absolvenţi – 32 de fete și 116 băieți –  au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică. În data de 3 august 2015, tinerii agenţi se vor prezenta la unităţile de repartiţie pentru a-şi începe activitatea.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum zece serii de elevi, respectiv peste 2.000 de agenţi de poliţie.

absolvire scoala agenti politie cluj (5)

absolvire scoala agenti politie cluj (3)

Comments

comentarii

Vulcanul din insula La Palma, generează un nor de poluanți care va ajunge în România până duminică. Norul toxic va intra în țară prin vest, pe la Timișoara, și se va întinde peste toată țara până luni seară.... Citește mai mult
Doi bărbați au fost surprinși de un mal de pământ în localitatea Viștea, iar echipajele SMURD au intervenit cu două echipe speciale și un elicopter.... Citește mai mult
Dan Petrescu se confruntă cu numeroase probleme de lot și a spus în mai multe rânduri că ar avea nevoie de transferuri, iar conducerea lui CFR Cluj ar fi stabilit deja câteva ținte pentru fereastra de mercato din iarnă.... Citește mai mult
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) recomandă, pentru prima dată, o combinaţie de medicamente pentru a preveni formele severe de COVID-19 la pacienţi infectaţi din categoriile cu risc crescut... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!