fbpx

Se fură terase cu totul! Prejudiciu de 120.000 de lei

Polițiștii au prins șase persoane care, la final de sezon, s-au apucat de furat scaunele, mesele și umbrelele unor terase din Cluj-Napoca. Oamenii legii au recuperat mare parte din prejudiciu.

Șase persoane au fost reţinute 24 de ore pentru sustragerea unor scaune, mese şi umbrele de pe terasele unor localuri publice, în valoare de 120.000 lei, pagubă din care s-a recuperat circa 96.000 lei.

Polițiștii au avut o săptămână plină în ce privește furturile. Astfel, se mai efectuează cercetări faţă de șapte persoane, dintre care faţă de patru în stare de reţinere, pentru furturi din locuinţe şi s-a recuperat un prejudiciu de peste 50.000 lei.

Poliţiştii cercetează alte cinci persoane pentru furtul mai multor biciclete, dintre care au reuşit identificarea a 9 vehicule.

Totodată, se fac verificări faţă de 13 persoane pentru furturi din societăţi comerciale (localuri publice, magazine, complexe comerciale), care ar fi cauzat un prejudiciul total de circa 3.000 lei.

”În acest context, într-o singură săptămână, poliţiştii au depistat 31 de persoane bănuite de furturi din locuinţe, din societăţi comerciale şi de pe spaţiul public, dintre care 10 au fost reţinute pentru 24 de ore. Acestea ar fi sustras bani, bijuterii, telefoane mobile, biciclete, scaune, mese şi umbrele folosite pe terasele unor localuri publice.”, se arată într-un comunicat IPJ Cluj,

Din cuantumul prejudiciului total cauzat părţilor vătămate prin diverse forme ale infracţiunii de furt, poliţiştii au recuperat, până în acest moment, aproximativ 153.000 lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina