fbpx
Acasă » ȘTIRI » Scule în valoare de 9.000 de lei, furate de pe un șantier din Cluj-Napoca

Scule în valoare de 9.000 de lei, furate de pe un șantier din Cluj-Napoca

Polițiștii au prins un hoț care furase de pe un șantier din Cluj-Napoca scule în valoare de 9.000 de lei.

La data de 17 februarie, în jurul orei 14, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi telefonic despre faptul că un bărbat a sustras mai multe bunuri dintr-un imobil aflat în construcţie pe strada Teilor.

”Acesta ar fi sustras două motofierăstraie, o maşină de găurit, un flex, un picamer, o autofiletantă şi o maşină de tăiat scândura. Prin fapta sa, ar fi creat un prejudiciu de circa 9.000 de lei.

Cel bănuit de sustragerea bunurilor a fost depistat de persoana vătămată în zona târgului Oser, unde, în urma intervenţiei poliţiştilor, a fost reţinut, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru de 24 ore a bărbatului, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina