fbpx

Scandal pe vestita stradă Piezișă din Cluj-Napoca. Pieton către polițist: ”Nesimțitule!” VIDEO

Pentru că prietena lui s-a speriat de claxonul autospecialei de poliție, un bărbat a strigat de mai multe ori ”nesimțitule” către polițistul care conducea mașina. Echipajul a mers mai departe pentru că se grăbea să intervină la o bătaie din zonă.

La solicitarea Clujust, biroul de presă al IPJ Cluj ne-a trimis următoarea poziție cu privire la incidentul de pe Piezișă: ”La data de 11 mai a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca are loc un conflict între 2 persoane.

În timp ce echipajul se deplasa către locația indicată de apelant, având semnalele luminoase în funcțiune, pe strada Piezișă, mai multe persoane se aflau pe partea carosabilă, obturând accesul pentru deplasarea în regim prioritar, sens în care a fost utilizat claxonul în vederea atenționării acestora.

Menționăm faptul că, având în vedere zona prin care echipajul se deplasa, respectiv zonă de case, nu se justifică folosirea semnalelor acustice pentru deplasare.

Totodată, întrucât echipajul se deplasa la evenimentul 112 sesizat, nu s-a procedat la oprirea și legitimarea persoanelor în cauză.”

Polițiștii au întrebat-o pe tânără dacă este bine și au mers mai departe.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns