fbpx

Scandal după ce s-a luat apa duminica în trei cartiere ale Clujului. Anunțul CA Someș i-a înfuriat pe oameni

Compania de Apă Someș SA a postat, astăzi, în jurul orei 17.30, pe pagina de Facebook a companiei, anunțul că se întrerupe furnizarea apei în cartierele Zorilor, Europa și Bună Ziua, iar cei afectați erau rugață să-și facă rezerve de apă. Oamenii afectați au sărit ca arși, spunând că apa era deja întreruptă când s-a postat anunțul.

Anunțul CA Someș suna în felul următor:

 

Comentarii au început să curgă:

”Ati postat de 7 minute informarea si ati luat apa de 10 minute. Cand sa luam “masuri de stocare”? Va bateti joc de oameni. Luati apa duminica dupa-amiaza din senin. Si nu e prima oara cand ramanem fara apa, din senin, in Zorilor. Vrem si noi sa vedem discount la factura pentru toate acestea, nesimtitilor!”

”Sa va fie rușine!!!! Avem copiii mici. Bătrâni care au nevoie de apa…nu puteați anunța din timp ca în orice tara civilizata???”

”Cam târziu a fost dat acest anunț. Dacă a fost o urgență, puteați să spuneți că e urgență. Așa cum e formulat acum comunicatul se înțelege că efectiv v-ați băgat ceva în populația din cartierele afectate. Din păcate acest comunicat denotă incompetență pe partea de comunicare… Poate faceți o evaluare a angajaților și-i păstrați doar pe cei competenți.”

Reprezentanții CA Someș au revenit cu o completare: ”Aceasta este o avarie care afecteaza alimentarea cu apa. Avariile, prin natura lor, survin inopinat si duc ele insele la intreruperea alimentarii cu apa. Prin urmare, nu avem cum sa anuntam in prealabil nefiind o lucrare programata.
Asiguram clientii ca se fac eforturi pentru restabilirea sistemului in cel mai scurt timp posibil.”

Oamenii au replicat: ”Atunci ștergeți rugămintea de a stoca apa care sa ne acopere necesitățile … pare ca glumiți ” ; ”Si daca nu e o lucrare programata si apa se ia inopinat cum sa ne facem rezerve, asa cum sugerati in comunicat?”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns