fbpx

Săritura cu tocuri peste baltă, noua probă pe Cluj Arena, sub ochii constructorului FOTO/VIDEO

Absolventele de drept de la UBB Cluj au fost nevoite să dea o probă suplimentară pe Cluj Arena pentru a ajunge la diplomă: săritura cu tocuri peste baltă.

Pentru că este foarte bine construit, stadionul Cluj Arena a adunat o parte din ploaia care a căzut în Cluj pe 3 iulie, formându-se mici lacuri în tribune. Astfel, organizatorii cursului festiv de la Facultatea de Drept UBB Cluj, cu toate că au încercat să înlăture apa cu mătura, au fost nevoiți să includă în program și săritura peste baltă.

apa absolvire pe cluj arena (2)

Absolvenții, majoritatea de gen feminin și cu tocuri înalte, au fost ajutați de organizatori să ajungă la diplomele de absolvire mult râvnite.

Situația în spațiile dintre cele două etaje de la tribună se prezenta în felul următor:

aschilean pe cluj arena (2)
Dorin Așchilean (în centrul imaginii, cu păr alb)

Culmea, la festivitate a fost spectator și Dorin Așchilean, unul dintre patronii societății ACI Cluj, care a construit stadionul. Acesta a vrut inițial să stea în partea de jos a tribunei, dar s-a mutat la etaj, de unde nu se vedeau săriturile peste apă.

Directorul Cluj Arena SA, Radu Rațiu, nu a putut fi contactat pentru a ne da o explicație.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina