fbpx

S-a respins plângerea lui Culiță Sterp. Adio concerte în străinătate!

Instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a respins plângerea cântărețului Culiță Sterp împotriva controlului judiciar, în sensul de a se elimina interdicția de a părăsi țara.

Cântărețul de manele Culiță Sterp a contestat obligația de a nu părăsi țara din cadrul măsurii controlului judiciar dispus de procuror, invocând faptul că are obligații contractuale pentru concerte în străinătate pe care trebuie să le onoreze.

Numele lui Nicolae Sterp a fost anonimizat pe portalul instanțelor de judecată.

Culiță Sterp este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor psihoactive ca urmare a accidentului produs în noaptea de 16 spre 17 noiembrie în centrul Clujului.

Vezi aici aroganțele lui Sterp la ieșirea din sala de judecată.

 

 

 

 

Comments

comentarii

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” de la o echipă din Bulgaria.... Citește mai mult
La aproape o săptămână distanță de la moartea misterioasă a artistei DJ Lalla, apar noi detalii din anchetă. Polițiștii iau în calcul ipoteza unui act suicidar sau unui accident, fără intervenţia altei persoane.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!