fbpx

Culiță Sterp cere instanței să-l lase să cânte în străinătate

Cântărețul de manele Culiță Sterp a contestat obligația de a nu părăsi țara din cadrul măsurii controlului judiciar dispus de procuror.

Sterp s-a prezentat, astăzi, la Judecătoria Cluj-Napoca, unde s-a judecat plângerea vedetei. Acesta a invocat faptul că are obligații contractuale pentru concerte în străinătate pe care trebuie să le onoreze.

Instanța se va pronunța asupra cererii mâine dimineață.

La ieșirea din sala de judecată, manelistul nu a dorit să dea declarații și a fost arogant cu jurnaliștii, spunându-i unui reporter: ”nevastă-ta mai întreabă de mine?”

 

Culiță Sterp este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor psihoactive ca urmare a accidentului produs în noaptea de 16 spre 17 noiembrie în centrul Clujului.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!